KinderPaintball  - SPLAT MASTER

 

 

Jonge kinderen willen ook paintball spelen !

 

 

Dankzij onze nieuwe SPLAT MASTER kinder-paintball makers, kunnen kinderen vanaf 7 jaar ook paintball spelen. 

 

Er kan gespeeld worden in groepen van 5 tot 12 deelnemers. Telkens kan er 1 uur gespeeld worden op één van onze 5 velden met een onbeperkt aantal paintballs.

 

De kleine paintballers worden uiterust met robuuste plastic markers van JT Splatmaster. Deze zijn mechanisch en veeraangedreven en schieten dus veel minder hard dan de volwassen varianten die werken op perslucht. Ook is het kaliber kleiner (0.50 kal)en is het gewicht veel lager – waardoor het veel handzamer is voor de jongsten onder ons.

 

Zoals gezegd zijn de paintballs kleiner (0.50 kal) dan de standaard paintballs (0.68 kal). De mondingssnelheid ligt veel lager wat resulteerd in een maximale afstand van ongeveer 35 m die de paintball kan afleggen.

  

Uiteraard worden de jongsten ook voorzien van een veiligheidsmasker (goggle) wat hun hele gezicht bedekt.

 

 

Prijzen Splat Master

 

De SPLATMASTER-bundel omvat de toegang tot het veld voor 1 uur voor een groep van 5 tot 12 deelnemers, het verhuur van de Splatmaster markers, de berschermingsmaskers en een onbeperkt aantal paintballs gedurende de speeltijd.

 

De prijs voor de gehele groep ( van 5 tot 12 deelnemers) is € 180€ per uur.

 

Waarschuwing voor de ouders! Om een onaangename verassing te voorkomen, gelieve “speelkleding” te voorzien voor de paintball-activiteit. Uiteraard is andere (reserve-) kleding gewenst om zich te kunnen omkleden ná de paintball-activiteit ook van toepassing.