Soft Paintball

 

Vaak zijn mensen een beetje bang van paintball. Deze mensen vragen zichzelf dan af of het veel pijn doet als je geraakt wordt door een paintball?

 

Het antwoord is echter niet geheel eenduidig... Ten eerste kan een pijnervaring flink schillen van persoon tot persoon. Daarnaast dienen de veiligheidsregels steeds te worden gerespecteerd en indien dit niet gebeurd kan dit uiteraard problemen opleveren. Een paintball kan wel degelijk een beetje pijn doen – denk dan aan een blauwe plek – maar het moet wel leuk blijven uiteraard! De standaard paintball is 0,68 kaliber en deze wordt met perslucht aangedreven.

 

Om mensen die een beetje huiverig zijn voor het grote paintball te helpen bieden wij ook een andere stijl van paintball aan! Soft Paintball! Ideaal voor jongeren, vrouwen en mensen die niet zo happig zijn op de pijnprikkels van het grote paintball. Het spel en de dynamiek blijft hetzelfde, echter wordt er gespeeld met andere markers die een ander kaliber paintball (0.50 kal) en andere mondingssnelheid gebruiken

 

Helaas is het niet mogelijk traditionele paintballgroepen en soft paintballgroepen te mixen op één veld.

 

De prijzen voor Soft Paintball zijn hetzelfde als voor het gewone paintball. Klik HIER om onze tarieven te bekijken.