Over

SNIPER ZONE Malmedy (in de provincie van Luik): Avontuurpark in Ardennen – Actieve buitenactiviteiten

Sniper Zone is een mooie avontuurpark in Ardennen. Het is een referentie voor actieve en recreatieve attracties in Wallonië en heel België.

Ons actieve avontuurpark in Ardennen heeft sinds 2005 vele andere activiteiten ontwikkeld, zoals paintball. Sindsdien hebben we ons aanbod uitgebreid met bubble voetbal, bijlwerpen, leuke schietwedstrijden, enz. om u een unieke en onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Wij zijn gespecialiseerd in de organisatie van teambuilding, vrijgezellenfeesten, verjaardagen, enz …
We garanderen u dat u avontuurmomenten kunt beleven met uw familie of vrienden.

Ons avontuurpark in Ardennen is het hele jaar door geopend, 7 dagen per week. We verwelkomen u graag in één van de mooiste bossen van de Hoge Venen met een mooie recreatiepark (5 paintballvelden, een bubbelvoetveld, 6 bijlstanden …), in de Provincie van Luik .

De recreatiepark SNIPER ZONE is gevestigd in Malmedy, op de kruising van grote steden zoals Luik, Maastricht, Aachen of zelfs Luxemburg.
Naar Sniper Zone komen, belooft u intens plezier gevuld met actie en adrenaline.

Meer info

Activiteiten

Special events

News

Halloween with SNIPER ZONE
7 oktober 2023

Welkom bij SNIPER ZONE in Malmedy: De ultieme bestemming voor een onvergetelijke Halloween

De herfstvakantie staat voor de deur en daarmee breekt het langverwachte moment aan om Halloween te vieren. Als je op zoek bent naar een originele en opwindende manier om dit betoverende seizoen te vieren, dan is SNIPER ZONE in Malmedy de perfecte plek voor jou. We nodigen je uit om een reeks opwindende herfstactiviteiten te ontdekken, met een angstaanjagende twist. Profiteer van 10% korting voor deze feestje.

Lire la suite
Vrijgezellenfeest_SNIPER ZONE
6 maart 2023

Vrijgezellenfeest / Hangover

Jullie zijn op een weekendje weg, voor het vrijgezellenfeest van jullie vriend… Maar dat is geen reden om iets te doen!

Het is beter om bepaalde dingen te vermijden!

Lire la suite
mouvements de jeunesse
30 juni 2022

ACTIE JEUGDBEWEGINGEN

Van 1 juli tot 27 augustus 2022, biedt SNIPER ZONE 10% korting* aan alle Jeugdbeweginggroepen (scouts, patro, gidsen, chiro,…).

Lire la suite
16 juni 2020

WAT ZIJN DE VERSCHILLENDE SCENARIO’S PAINTBALL?

Paintball is een activiteit/sport waar de verbeelding onbegrensd is. Om paintball-games dynamischer te maken, kunnen verschillende scenario’s worden gespeeld.

Lire la suite