Hard Paintball

Paintball is een leuke activiteit waarbij u uw batterijen kunt opladen met adrenaline. Uitgerust met uw paintballmarker, elimineert u uw tegenstanders met verfballen.
De “Paintball Hard” wordt gespeeld met ballen van het kaliber 0,68 waarvan de impact sterker is.

Adrenaline95%
Sportiviteit95%
Plezier95%

Aantal deelnemers

min 8 (Tijdens de week) – min 12 (In het weekend +  feestdagen)

Minder dan 8/12 deelnemers? CONTACTEER ONS

We accepteren geen reservatie voor een vrijgezellenfeest na 15 uur.
LeeftijdVanaf 16 jaar
ActiviteitstijdVan 2 uur tot 3 uur
Paintballs / pers.Van 200 tot 1000
Prijs

Van 30 tot 60€

PRIJZEN & RESERVATIE

Sinds juni 2021 hebben we onze “Paintball”-activiteit gewijzigd in kaliber 0.50. Deze activiteit heette vroeger “Soft Painbtall”.
Als u in 0.68 kaliber wilt spelen, kies dan de optie “Hard Paintball”, voorheen “traditionele paintball” genoemd.

Dankzij onze 5 terreinen zullen je paintballgames heel leuk zijn! Paintball is een teamsport die strategie, samenwerking en zelfbeheersing vereist. De filosofie van Sniper Zone is Fair Play in alle veiligheid!

Het principe van paintball is om uw tegenstanders te raken met verfballen met een semiautomatisch paintballgeweer (marker).

Natuurlijk worden er verschillende scenario’s voorgesteld: eliminatie van de tegenpartij, Capture the Flag, de VIP-game… Als u een bepaald scenario wilt, aarzel dan niet om ons dat te laten weten.

In de zogenaamde traditionele Paintball zijn de paintballgeweren semiautomatisch, de ballen hebben een kaliber van 17 mm (.68 Cal) en de luchtvoortstuwingssnelheid is 285 km/u.

Bij Sniper Zone, zijn de formule inclusief: verhuur van uitrusting (paintballmarker, masker), het aantal ballen inbegrepen in uw pakket, privétoegang tot een of meer terreinen.

We hechten veel belang aan het comfort van onze klanten en daarom mengen we nooit groepen. U heeft dus de exclusiviteit van uw terrein!