Paintball

Paintball is een leuke activiteit waarbij u uw batterijen kunt opladen met adrenaline. Uitgerust met uw paintballmarker, elimineert u uw tegenstanders met verfballen

Adrenaline95%
Sportiviteit95%
Plezier95%

Aantal deelnemers

min 8 (Tijdens de week) – min 12 (In het weekend +  feestdagen)

Minder dan 8/12 deelnemers? CONTACTEER ONS

LeeftijdVanaf 14 jaar
ActiviteitstijdVan 1 uur tot 6 uur
Paintballs / pers.Van 100 tot 1000
Prijs

Van 30 tot 65€

Reservering

Dankzij onze 5 terreinen zullen je paintballgames heel leuk zijn! Paintball is een teamsport die strategie, samenwerking en zelfbeheersing vereist. De filosofie van Sniper Zone is Fair Play in alle veiligheid!

Het principe van paintball is om uw tegenstanders te raken met verfballen met een semiautomatisch paintballgeweer (marker).

Natuurlijk worden er verschillende scenario’s voorgesteld: eliminatie van de tegenpartij, Capture the Flag, de VIP-game… Als u een bepaald scenario wilt, aarzel dan niet om ons dat te laten weten.

In de zogenaamde traditionele Paintball zijn de paintballgeweren semiautomatisch, de ballen hebben een kaliber van 17 mm (.68 Cal) en de luchtvoortstuwingssnelheid is 285 km/u.

Bij Sniper Zone zijn al onze arrangementen inclusief: verhuur van uitrusting (geweer/marker, masker, etc.), het gewenste aantal ballen, een wegwerppak, toegang tot 1 of meer terreinen (afhankelijk van de gekozen formule).

We hechten veel belang aan het comfort van onze klanten en daarom mengen we nooit groepen. U heeft dus de exclusiviteit van uw terrein en uw instructeur!