TEAMBUILDING

Plan uw teambuilding in het mooiste recreatiepark nabij van Luik.

Sinds 2005, is SNIPER ZONE gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsevenementen.
Het is de ideale plek om een teambuilding te organiseren met uw medewerkers en partners. Zij zullen momenten van actie, gezelligheid maar ook ontdekking kunnen beleven!

Gelegen in een prachtig bos in Malmedy, in het hart van de Ardennen, biedt ons recreatiepark een breed scala aan activiteiten; Als Paintball, Bijlwerpen, Bubble Soccer, Arrow Tag, Boogschieten, Fun Games, Dart Soccer, E-Scoot, E-mountainbiken maar ook Nordic Walking, teamspellen en vele andere originele attracties…

Om uw dag compleet te maken, biedt SNIPER ZONE vriendelijke maaltijdformules; Zakenlunches of lokale hamburgers maar ook een tablegrill onder een Berbertent.

SNIPER ZONE is dus het ideale park om uw medewerkers en partners samen te brengen voor uw bedrijfsevenementen: Teambuilding, seminaries of Familiedag…

Wij organiseren uw evenement “op maat”, volgens uw behoeften en uw wensen!

Onze filosofie is “FUN, ADRENALINE en VEILIGHEID”.
Met ons professionalisme en dynamisme, zullen wij ons uiterste best doen om van uw dag een succes te maken om uw gasten herinneringen, een verandering van omgeving en avontuur te bieden!

SNIPER ZONE ligt in Malmedy, in de provincie Luik, meer bepaald in het natuurpark van de Hoge Venen, in de Belgische Ardennen.
Ter indicatie, ons park ligt op 1 uur van Maastricht maar ook ongeveer 1u30 van Brussel en 2 uur van Antwerpen en Eindhoven.

Neem contact met ons op voor een gedetailleerde offerte voor teambuilding: info@sniper-zone.be

Download onze B2B BROCHURE.

Quelques-unes de nos références clients