Paintball Kids

Met de Painball Kinderen, laat kinderen van 7 tot 10 jaar kennismaken met paintball met een speciaal aangepast systeem. Kinder Paintball is zeer geliefd voor het organiseren van kinderverjaardagen. Ontdek deze spannende activiteit bij Sniper Zone in Malmedy!

Adrenaline85%
Sportiviteit75%
Plezier95%

Aantal deelnemers

8 tot 18 deelnemers.

LeeftijdVanaf 7 tot 10 jaar
Activiteitstijd1 Uur
Paintballs / pers.1200 Paintballs voor de groep
object(WP_Post)#26701 (24) {
 ["ID"]=>
 int(570)
 ["post_author"]=>
 string(1) "1"
 ["post_date"]=>
 string(19) "2020-06-16 13:25:28"
 ["post_date_gmt"]=>
 string(19) "2020-06-16 11:25:28"
 ["post_content"]=>
 string(0) ""
 ["post_title"]=>
 string(14) "Paintball Kids"
 ["post_excerpt"]=>
 string(0) ""
 ["post_status"]=>
 string(7) "publish"
 ["comment_status"]=>
 string(6) "closed"
 ["ping_status"]=>
 string(6) "closed"
 ["post_password"]=>
 string(0) ""
 ["post_name"]=>
 string(18) "paintball-kinderen"
 ["to_ping"]=>
 string(0) ""
 ["pinged"]=>
 string(0) ""
 ["post_modified"]=>
 string(19) "2024-03-28 14:12:11"
 ["post_modified_gmt"]=>
 string(19) "2024-03-28 13:12:11"
 ["post_content_filtered"]=>
 string(0) ""
 ["post_parent"]=>
 int(0)
 ["guid"]=>
 string(52) "https://www.sniper-zone.be/activite/kinderpaintball/"
 ["menu_order"]=>
 int(8)
 ["post_type"]=>
 string(8) "activite"
 ["post_mime_type"]=>
 string(0) ""
 ["comment_count"]=>
 string(1) "0"
 ["filter"]=>
 string(3) "raw"
}
PRIJZEN & RESERVATIE

Paintball Kinderen, ook bekend als Paintball Kids, is een zeer leuk activiteit voor kinderen. Kinderen van 7 tot 10 jaar kunnen paintball uitproberen met aangepaste uitrusting, zoals luchtdrukvrije mechanische markers. Deze uitrusting omvat kleinere verfballetjes (kaliber 0.50) en maskers.

Dankzij Kiner Paintball leren kinderen niet alleen fair-play en strategie, maar heeft het ook een recreatief en educatief doel.

Onze Kids Paintball-formules zijn beschikbaar als pakketten voor groepen van 8 tot 12 deelnemers. Bij SNIPER ZONE is echter de maximale capaciteit van een groep 18 deelnemers.

Paintball voor kinderen is een geweldig idee om de kinderen bezig te houden tijdens de vakantie in Hoge Venen of zelfs als een mooi verjaardagsgeschenk. Het is een originele en unieke activiteit om te beleven met vriendjes en vriendinnetjes en zo de verjaardag op een speciale manier te vieren.

Kinder Paintball in video :

WAAROM EEN KINDERFEESTJE MET PAINTBALL KINDEREN ORGANISEREN?

Op zoek naar een originele activiteit voor het verjaardagsfeestje van je kind? Paintball Kinderen biedt hen de mogelijkheid om buiten in de natuur te zijn en plezier te hebben terwijl ze zich lekker uitleven.

Optioneel kun je een verjaardagssnack regelen met een toegewijd terras, een verjaardagstaart en onbeperkte grenadine voor alle deelnemers, gedurende 1 uur.

Andere activiteiten kunnen worden toegevoegd om deze middag nog leuker te maken.

Ontdek al onze mogelijkheden voor een kinderverjaardag met onze verschillende opties HIER.

Omdat SNIPER ZONE een actief recreatiepark is, hebben we geen specifiek personeel voor toezicht op kinderen wanneer ze niet aan het spelen zijn. Daarom blijven de kinderen onder de verantwoordelijkheid van de ouders en begeleidende volwassenen.

Het is verboden voor kinderen om in de speelvelden te spelen wanneer het paintball is afgelopen, om veiligheidsredenen.

Als je het nog niet kent, kom dan Paintball Kinderen proberen bij SNIPER ZONE in Malmedy, minder dan 1 uur van Hasselt en Maastricht!

Bij Sniper Zone omvat de sessietijd: inschrijving, voorbereiding, briefing, speeltijd en eventuele pauzes. Al onze formules zijn inclusief de huur van materiaal (marker en masker), het aantal verfballetjes in het pakket, toegang tot een of meerdere speelvelden (afhankelijk van de gekozen formule), maar ook de privatisering ervan voor jouw groep.

 

ADVIES VAN SNIPER ZONE

Kies voor outdoor kleding (die kinderen mogen vuilmaken); De kleur van de kogels zal uitwassen, maar de aarde kan kleding vuil maken. Zorg ook voor geschikt schoeisel (geen gladde zolen).

Om het budget voor het verjaardagsfeestje te verminderen, organiseer het feest voor 2 kinderen uit dezelfde klas tegelijkertijd. Uw uitgaven worden gehalveerd.