Welkom bij SNIPER ZONE in Malmedy: De ultieme bestemming voor een onvergetelijke Halloween

7 oktober 2023

WILT U PROFITEREN VAN 10% KORTING? LEES DAN DIT ARTIKEL TOT HET EINDE!

De herfstvakantie staat voor de deur en daarmee breekt het langverwachte moment aan om Halloween te vieren. Als je op zoek bent naar een originele en opwindende manier om dit betoverende seizoen te vieren, dan is SNIPER ZONE in Malmedy de perfecte plek voor jou. We nodigen je uit om een reeks opwindende herfstactiviteiten te ontdekken, met een angstaanjagende twist:

 

Onze onmisbare PAINTBALL: Hoe je een angstaanjagend Ardennen-gevecht beleeft.

Durf je een adembenemend Halloween-gevecht aan? Neem de uitdaging aan bij SNIPER ZONE in Malmedy, waar je in de huid kunt kruipen van je favoriete personage, zoals de slasher, de killer clown of zelfs de zombie van Walking Dead, terwijl je je tegenstanders bespat met verf. Pas je tactische en strategische vaardigheden toe in dit opwindende spel dat je het gevoel geeft een echte Halloween-commando te zijn.

 

Het Deluxe bijlwerpen om rillingen te bezorgen!

Als je op zoek bent naar een unieke ervaring, mag je onze AXE ZONE DELUXE niet missen; het bijlwerpen gemaakt door SNIPER ZONE. Kom je vaardigheden en moed testen door bijlen naar doelen te werpen… Nee, het is niet toegestaan ​​om bijlen naar je vrienden te gooien! Voor een Halloween-sfeer kun je je verkleden als een boosaardige houthakker of heks. Daag zelfs je vrienden uit om te zien wie de meester is in het bijlwerpen!

 

Bubblevoetbal: Voor opwinding in het vooruitzicht.

Bubblevoetbal is een andere herfstactiviteit* die je niet mag missen bij SNIPER ZONE, vlakbij Luik. Stel je voor dat je in een opblaasbare bubbel zit, rent en stuitert terwijl je probeert doelpunten te scoren. Het is een hilarische manier om Halloween te vieren terwijl je geniet van de buitenlucht. Trek je engste en monsterlijke kostuum aan en bereid je voor op eindeloos plezier en gelach!

*In geval van zware sneeuwval of strenge vorst kan deze activiteit niet worden uitgevoerd!


Wat te doen in Malmedy in oktober of november?

Naast deze opwindende activiteiten biedt het Recreatiepark SNIPER ZONE, gelegen op 1 uur van Masstricht en 1 uur van Hasselt, een verscheidenheid aan andere activiteiten in de herfst. Je kunt de prachtige wandelpaden van de Warchevallei verkennen met behulp van onze NORDIC WALKING-gids. Je zult de sfeer van de herfst opsnuiven en genieten van de kleurrijke bladeren. Profiteer ook van een introductie tot boogschieten om een echte Robin Hood te worden.

 

SPECIALE HALLOWEEN AANBIEDING

Last but not least, laten we onze speciale Halloween-aanbieding niet vergeten! Als je besluit je te verkleden voor een van onze activiteiten zoals Paintball, Bubblevoetbal of Deluxe bijlwerpen, bieden wij je een angstaanjagende korting van 10%* op je formule. Dus haal je engste kostuums tevoorschijn, trek ze aan en kom genieten van alles wat SNIPER ZONE te bieden heeft tijdens deze tijd van het jaar. Of je nu een paintballliefhebber bent, een expert in bijlwerpen of een fan van bubblevoetbal, het attractiepark Sniper Zone in Malmedy heeft iets speciaals voor jou in petto voor Halloween. Dus bereid je voor op een onvergetelijk herfstavontuur in het prachtige Belgische hooggebergte, de Hoge Venen. Kom met je vrienden en familie, trek je meest engede kostuums aan en duik in de angstaanjagende sfeer van het seizoen. Reserveer nu en maak je klaar voor een onvergetelijke Halloween-ervaring in Malmedy!

 

*Niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen, kortingen of promoties!
Korting alleen voor verklede deelnemers, op de paintball-, deluxe bijlwerpen- of bubblevoetbalformulen.
Aanbieding geldig van 21/10 tot en met 05/11.
Alleen op reservering!