WAT IS DE BESTE OUTFIT OM PAINTBALL TE SPELEN ?

16 juni 2020

Voorafgaand aan uw eerste paintballervaring is het belangrijk om te weten in welke omgeving u gaat spelen en om rekening te houden met het weer op de dag van de activiteit.

Bij Sniper Zone liggen alle speelterreinen in het bos, en zijn ze min of meer heuvelachtig. Het is daarom essentieel om goede gesloten schoenen aan te trekken. Bij voorkeur buitenschoenen zoals “wandelschoenen”. Maar neem er vooral geen met gladde zolen! Dus zeker niet uw witte sneakers met de drie strepen…

Breng kleding mee die vuil mag worden. Comfortabele en functionele kleding, want paintball is vooral een sport. Dus je loopt, bukt, en kruipt en schuift misschien zelfs.

Hoewel het verleidelijk is om meerdere lagen (kleding) te dragen, om het gevoel van de impact van de ballen te vermijden, moet u vermijden om uzelf te veel te bedekken.

In geval van hitte, zal het u doen zweten en heeft u waarschijnlijk damp in uw masker. (Dit is een handicap voor de rest van het spel).

Kleed u normaal voor het seizoen. En als u bang bent voor pijn, vergeet dan niet dat u nog steeds soft paintball kunt spelen (wat het gevoel van impact sterk vermindert).